Camerapaal te huur/ te koop: Allseccam

Een compleet securityteam in één camerapaal

Logo_allseccon

Camerapaal voor tijdelijke beveiliging

Heeft u een werf die u extra wil beveiligen? Of organiseert u een event en wil u camerabeveiliging voorzien? Dan is er Allseccam. Onze camerapaal die op elk moment elke beweging in de gaten houdt. Allseccam kan per week of per maand gehuurd worden, afhankelijk van de periode dat u hem nodig heeft.

Heeft u Allseccam voor langere tijd of continu nodig? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een camerapaal aan te kopen.

Tot in de kleinste details

Met de vier camera’s die continu 360 beelden maken, houdt u op elk moment elke beweging in de gaten. Indien een indringer de locatie betreedt, krijgt deze meteen een verbale waarschuwing met de mededeling om de locatie te verlaten.

Een knap staaltje technologie

De camera’s die uitgerust zijn met de laatste technologie detecteren en registreren elke persoon die (ongewenst) op uw locatie langskomt. De uitstekende camerakwaliteit zorgt dat u zowel overdag als ’s nachts elk detail kan waarnemen.

Geen ongewenste voertuigen op uw locatie? De slimme camera’s kunnen meteen registreren wie er op uw domein is en maken hier haarscherpe beelden van. De Allseccam camerapaal detecteert de verdwijning van materialen of voertuigen. Zelfs een verdwenen koffiemok wordt geregistreerd.

Bewakingscamera met app

Elke beweging wordt gemonitord en doorgestuurd naar de meldkamer. Via de bijhorende app kan u live kijken wat er op uw site gebeurt. Zo ontgaat er u geen enkele beweging!

Allseccam huren?

Wil u Allseccam inzetten op uw bouwwerf, evenement, in uw parking of opslagruimte? Neem dan contact op en wij maken een offerte op maat voor de verhuur of verkoop van een camerapaal.