Een videofoon voor uw bedrijf

Weet wie aan uw deur staat

Logo_allseccon

Videofoon: kijk wie daar is!

Videofonie zorgt ervoor dat u nooit stress moet hebben over wie er aan uw deur staat. U kan vanop afstand spreken met een bezoeker die heeft aangebeld en u ziet ook meteen wie er voor de deur staat. Is het een gewenste bezoeker? Dan laat u hem makkelijk binnen. Met uw smartphone kan dat zelfs als u er zelf niet bent. En nog een voordeel: een videofoon of parlofoon schrikt ongewenste bezoekers af.

Wat kan een videofoon voor u doen?

Een videofoon kan meer dan alleen tonen wie er voor uw deur staat.

  • Geheugenfunctie: wanneer u er niet bent, nemen sommige toestellen een foto of maken ze een video. Zo ziet u achteraf toch nog wie er aan uw deur stond.
  • Antwoordapparaat: uw bezoeker kan een bericht achterlaten als er niemand aanwezig is.
  • Smartphone-app: controleer wie er voor uw deur staat, zelfs als u er niet bent. Of laat een leverancier gewoon van op afstand binnen.
  • Intercom: communiceer tussen verschillende binnenposten, bijvoorbeeld uw winkel en uw opslagplaats.

Videofonie op uw maat

Overtuigd van videofonie? Of wil u uw oude intercomsysteem vernieuwen? Alseccon stelt u graag de beste oplossing voor. Al onze camera’s voor videofonie zijn sowieso IP-based en we werken alleen met betrouwbare merken zoals Biticino, Fermax en Fasttel.

Overtuigd van de voordelen van een videofoon?

Omdat het gewoon veiliger is. Of omdat u het uzelf of uw medewerkers graag makkelijker maakt. Allseccon zorgt graag voor de montage van A tot Z.