Camerabewaking voor bedrijven

Alles in de gaten

Logo_allseccon

Camerabewaking: een veelzijdig hulpmiddel

Meer en meer bedrijven kiezen voor camerabewaking als aanvulling op hun beveiligingssysteem. Een slimme keuze, want camerabewaking heeft veel voordelen:

  • Inbraak- en diefstalpreventie: camerabewaking werkt goed als afschrikmiddel
  • Misdrijven vastleggen: sluitend bewijs voor vandalisme, diefstal en inbraak en een hulpmiddel bij het opsporen van de daders
  • Zicht op uw zaak: Is iedereen aanwezig? Zijn deuren en poorten wel gesloten? Is het druk in uw winkel? Zijn er problemen bij de productie?
  • Slimme toegang: op uw parking laat u alleen auto’s toe met gekende nummerplaten dankzij nummerplaatherkenning bijvoorbeeld.

Vraag zeker ook naar oplossingen op maat voor retail, thermische camera’s, slimme camera’s, …

Professioneel advies

Allseccon heeft ervaring met grote én kleine projecten: van winkels en kantoren tot fabrieksgebouwen en werven.

We komen bij u langs om een gedetailleerde analyse te maken en een plan uit te werken op maat van uw doelstellingen en uw budget. We denken altijd met u mee om u de meest efficiënte oplossing voor te stellen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring met camerabewaking hebben we een antwoord op elke vraag: Hebben mijn camera’s de juiste lens? Heeft de recorder voldoende opnamecapaciteit? Bent u voldoende op de hoogte over diverse wetgevingen, aangifteplicht en pictogrammen?

Degelijk materiaal

Allseccon kiest altijd voor IP-camera’s voor het beveiligen van uw bedrijf. Of het nu gaat om een kleine zaak of een groot bedrijfspand. In functie van de studie die we vooraf maken, bepalen we op basis van de risico’s en de grootte van de ruimte hoeveel camera’s u nodig heeft. Het hangt ook van de studie af of we gaan voor een eenvoudige camera met 2 megapixels of een sterke camera met 28 megapixels. Meestal zit het ergens daar tussenin. Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw camerabeelden opgenomen worden op uiterst betrouwbare en beveiligde recorders.

Hikvision

Bent u op zoek naar camerabewaking voor uw bedrijf?

Neem dan contact op met ons en maak een afspraak met één van onze experts. Wij zorgen voor camerabewaking die doet wat nodig is. Indien nodig in combinatie met een inbraakalarm en videofonie.