Inbraakdetectie beschermt uw bedrijf

Uw zaak goed beveiligd

Logo_allseccon

Inbraakdetectie op maat

Van kleine winkel tot grote onderneming: een alarmsysteem detecteert tijdens uw afwezigheid elke verdachte beweging in en rond uw bedrijf. Degelijke inbraakdetectie slaat tijdig alarm bij een inbraakpoging waardoor inbrekers vroegtijdig de aftocht blazen.

Winkels, bedrijfspanden en werven die met een alarmsysteem zijn uitgerust, krijgen bovendien minder snel bezoek van inbrekers.

Onze experts voeren altijd eerst een uitgebreide analyse uit van uw bedrijfssite.

  • Welk soort alarmsysteem is ideaal voor uw zaak?
  • Hoeveel risico loopt u?
  • Wat is de beste oplossing binnen uw budget?
  • Welke extra systemen zoals camerabewaking en videofonie kunnen worden toegevoegd?

Een uitgebreid gamma alarmsystemen

Bij Allseccon vindt u bekabelde en draadloze alarmsystemen. Wij installeren heel eenvoudige systemen of uiterst uitgebreide installaties in hoogrisico-ondernemingen. In ons gamma vindt u, naast alle vormen van detectie voor binnen, ook een uitgebreid gamma aan buitendetectie.

Heeft u een ruimte waar een gepantserde deur nodig is? Of wenst u een mistgenerator om overvallers of inbrekers weg te jagen? Allseccon biedt een oplossing op al uw vragen.  

Inbraakdetectie van de beste merken

Allseccon werkt alleen met betrouwbare inbraakalarmen van de beste merken. Voor professionele bekabelde installaties werken we met Texecom. Een Europese fabrikant van kwalitatieve alarmsystemen met een uitgebreid gamma van centrales, controlepanelen, detectoren, …

In kleinere zaken stellen we soms een draadloos systeem voor. Dan werken we met Ajax. Een betrouwbaar draadloos alarmsysteem met gevoelige sensoren en een stijlvol ontwerp.

Allseccon heeft ook een ruime kennis van andere merken. Heeft u een alarmsysteem van een ander merk? Contacteer ons dan en wij laten u onmiddellijk weten of het binnen onze expertise valt.

Uitstekende dienst na verkoop

Is er een probleem met uw alarmsysteem? Dan staan we dag en nacht klaar voor u. U komt terecht bij onze eigen experts die onmiddellijk op zoek gaan naar een oplossing. U kan dus 100 % gerust zijn.

Meer info over inbraakdetectie

Wil u graag inbraakdetectie plaatsen? Neem dan contact op met ons en maak een afspraak met één van onze experts. Wij zorgen voor inbraakdetectie die past bij uw bedrijf én uw budget.