Branddetectie? Check!

Snel alarm bij rook of brand

Logo_allseccon

Branddetectie voor elk bedrijf

Allseccon zorgt voor brandbeveiliging in industriegebouwen, kantoorgebouwen, winkelpanden, … U kan rekenen op een systeem voor branddetectie dat 100 % voldoet aan de brandnormeringen voor uw gebouw. Laat uw installaties ook geregeld nakijken. Zo beperkt u de ravage die een brand kan aanrichten.

Want een brand is snel gebeurd

Een mechanisch defect, een oude installatie die oververhit raakt, een kortsluiting in uw elektriciteitskast. Of gewoon pech. Een brand is bruut en verspreidt zich razendsnel. Bij de minste rookontwikkeling bent u er dus maar beter razendsnel bij.

Allseccon plaatst voor u de klassieke systemen zoals rookmelders en systemen met optische en/of thermische detectoren. Maar ook branddetectie in contact met de meldkamer. Eén verdacht signaal en de brandweer is onderweg. Elk risico op een uitslaande brand willen we zo koste wat het kost vermijden. En dat wil u toch ook?

Branddetectie: conventionele en adresseerbare brandbeveiliging

Allseccon biedt zowel conventionele als adresseerbare branddetectie aan.

Beide systemen werken met een brandcentrale die alarmsignalen afkomstig van detectoren naar de meldkamer kan sturen. Zo bent u altijd op de hoogte als er zich een probleem voordoet. Wat is dan het verschil?

Conventionele beveiligingssystemen zijn vooral van toepassing voor kleinere ruimtes. Ze functioneren op basis van bekabelde lussen met verschillende rookmelders per lus. Bij alarm weet u op welke lus zich er een probleem voordoet. Dat betekent dat u weet op welk verdiep of in welke zone er iets aan de hand is.

Een adresseerbaar brandbeveiligingssysteem werkt preciezer. Bij alarm weet u precies welke detector een probleem heeft opgespoord. Dit systeem is duurder, maar ook intelligenter en daardoor vaak kostenefficiënter
Welk systeem u ook kiest, Allseccon plaatst altijd branddetectie van de beste kwaliteit van het merk Teletek.

Inim

Op zoek naar een betrouwbaar brandalarm?

Allseccon heeft de ervaring in huis om een betrouwbaar alarm te installeren dat schade beperkt en levens kan redden. Onze experts weten precies hoe ze uw bedrijf tegen brand moeten beveiligen. We zetten alles op alles voor uw veiligheid.