Alarmsysteem winkel

Alarmsysteem winkel

Logo_allseccon

Elke dag opnieuw staan de kranten er vol van: winkelier A in G werd slachtoffer van een winkelinbraak, winkelier B in O leidt aanzienlijke schade door inbraak in winkel, … Niet toevallig worden winkels steeds meer versterkte burchten met rolluiken, betonnen paaltjes voor de ingang en dergelijke meer. Maar voorkomen blijft beter dan genezen! Met een alarmsysteem voor winkels ontneem je potentiële inbrekers alle moed.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem voor winkels?

Zodra een winkelier zijn zaak sluit, dreigt er onheil om de hoek. Vooral wanneer de avonden in de herfst en winter korten, slaan inbrekers tijdens de stille sluitingsuren hun slag. Een geforceerde achterdeur of stukgeslagen zijruit later staan ze ongemerkt in jouw toonzaal, klaar om hun buit binnen te halen. Tenzij je beschikt over een alarmsysteem voor winkels!

Dergelijk systeem detecteert tijdens jouw afwezigheid elke verdachte beweging in en rond je zaak. De meeste inbrekers druipen ontgoocheld af wanneer ze een alarminstallatie opmerken. Hardleerse criminelen die je winkel toch binnendringen kunnen dankzij videobeelden vrij snel gedetecteerd en opgepakt worden. Het is dan ook geen verrassing dat handelszaken met een alarmsysteem minder snel geconfronteerd worden met inbrekers.

Alarmsystemen op maat

Afhankelijk van jouw noden en de voorliggende situatie kan je kiezen voor een draadloos of bekabeld alarmsysteem of een eenvoudig of geavanceerd systeem.

Dat kan naar wens uitgebreid worden met bijkomende sensoren, camerabeveiliging, een mistgenerator en andere. Vooraleer de beveiligingsspecialist een alarmsysteem installeert zal hij een grondige analyse maken van jouw winkel en je behoeften. Zodoende kom je tot het alarmsysteem dat het meest geschikt is voor jouw handelszaak.

Wil je meer weten over alarmsystemen voor winkels? Wij helpen je graag verder.

Alarmsysteem winkel 3

Meer info over een betrouwbare alarmsystemen voor winkels?

Wil je meer weten over alarmsystemen voor winkels? Wij helpen je graag verder.