Laat ons uw veiligheid verzorgen

Bij u thuis, in uw bedrijf, winkel of op uw werf

Logo_allseccon

Beveiligingsbedrijf met passie

Zaakvoerder Wim Buyl is gebeten door beveiliging. Hij startte zijn loopbaan in 1992 in de beveiligingssector bij Securitas. Hij bouwde er uitgebreide kennis en ervaring in het vak op. In 2012 stampte hij zijn eigen beveiligingsbedrijf uit de grond. Zijn topprioriteit? De veiligheid van uw woning of uw bedrijf. Uw veiligheid dus.

Beveiligingsbedrijf met vakkennis

Zoekt u een professionele partner voor uw inbraakalarm, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole of videofonie? Allseccon heeft ondertussen heel wat jaren praktische ervaring en kent het volledige proces van A tot Z. Van een eerste kennismakingsgesprek tot de installatie en het onderhoud van uw beveiligingssystemen, Allseccon ontwikkelt als beveiligingsbedrijf altijd een professionele oplossing op maat. U kan altijd rekenen op een vakman. Bovendien volgen we de nieuwste technologieën qua beveiligingssystemen op de voet.

Beveiligingsbedrijf met persoonlijke service

Allseccon biedt u altijd persoonlijke service. Uiteraard komen we graag vrijblijvend ter plaatse om uw ruimtes grondig te onderzoeken. We geloven niet in standaardoplossingen, maar werken een plan uit op maat van uw vraag, uw risico en uw budget. Vragen of problemen? Als klant hebt u één aanspreekpunt die uw situatie door en door kent. En die altijd voor u klaar staat. Dag en nacht. Laat ons uw veiligheid verzorgen.