Een beveiligingscamera installeren

Een oogje in het zeil

Logo_allseccon

Een beveiligingscamera ziet meer

Met een beveiligingscamera bovenop uw alarmsysteem kan u het reilen en zeilen rondom uw woning in de gaten houden waar u ook bent. Camerabewaking is bovendien het ultieme afschrikmiddel voor wie slechte bedoelingen heeft. Daarnaast helpen uw bewaarde videobeelden bij het opsporen van eventuele daders of leveren ze indien nodig bewijs.

De camera die bij u past

Samen bekijken we welke camera nodig is voor uw situatie. Hebt u een groot of klein terrein? Is nachtzicht belangrijk? Hoe scherp moeten de beelden zijn?

Afhankelijk van uw vraag, raden we een geschikt systeem aan. Allseccon kiest altijd voor IP-camera’s voor het beveiligen van uw woning. We programmeren uw systeem op een intelligente manier zodat u altijd snel de beelden vindt die u nodig heeft.

Het oog wil ook wat

Natuurlijk wil u uw gevel niet ontsieren met een draak van een camera. Daarom bieden we u de keuze uit verschillende kleuren en types: bullet, dome of turret. We gaan voor u ook op zoek naar een beveiligingscamera die niet alleen past bij uw behoefte, maar ook bij uw woning.

Hikvision

Wil u uw huis veiliger maken met beveiligingscamera’s?

Vertrouw dan op het geoefende oog van Allseccon. We komen graag bij u langs om samen te bekijken hoe u dankzij camerabewaking altijd en overal een goed zicht hebt op wat er rond uw woning gebeurt.