Een brandalarm in huis

Hou het veilig

Logo_allseccon

Een brandalarm voorkomt drama’s

Alles verliezen in een brand is verschrikkelijk. De ravage is enorm, de emotionele en financiële schade gigantisch. Zorg daarom dat uw woning brandveilig is en kies voor een brandalarm. Rookmelders zorgen ervoor dat u een verwittiging krijgt bij de minste rookontwikkeling. Zo verkleint u het risico op een uitslaande brand.

Sinds 2020 is een brandalarm trouwens verplicht in elke woning. 83% van alle woningen zijn uitgerust met branddetectie. Vanaf dit jaar zullen woningen die niet, of onvoldoende uitgerust zijn, strenger bestraft worden. De wet verplicht 1 melder per verdiep, maar er wordt best een inschatting van de risico's gemaakt zodat er toch voldoende detectoren aanwezig zijn. Daarnaast volstaat het niet om zo maar een detector in huis te halen. Je dient ook te zorgen dat deze correct geïnstalleerd zijn.

Autonome rookmelder

Autonome branddetectoren werken op een ingebouwde batterij en zijn heel eenvoudig te plaatsen.

Omdat bekabeling niet nodig is, installeren we dit soort branddetectie makkelijk overal.

Aangesloten op uw alarmsysteem

Wanneer uw woning beveiligd is door een alarmsysteem kunnen branddetectoren mee in dit systeem geïntegreerd worden. Uw sirenes gaan dus ook loeien bij een brandmelding. En u krijgt ook een melding dat er brand is in uw woning wanneer u niet thuis bent.

Inim

Beveilig uw huis met een brandalarm.

Wil u uw huis optimaal beschermen tegen brand? Of het nu gaat om autonome rookmelders of een compleet brandbeveiligingssysteem: Allseccon plaatst uw alarmen zoals het hoort. Zo weet u zeker dat uw woning veilig beschermd is tegen brand.