Helemaal veilig thuis dankzij Allseccon

Ontdek ons aanbod

Logo_allseccon
2325951

Inbraakdetectie

Elk jaar zijn tienduizenden gezinnen het slachtoffer van een inbraak in hun woning. Daar wil u niet bij horen. Een goed alarmsysteem verwittigt u op tijd bij een inbraakpoging. Allseccon beveiligt uw woning met bekabelde of draadloze alarminstallaties op basis van uw persoonlijke situatie. Een oplossing op maat dus.

Lees meer >>

4241913

Camerabewaking voor uw woning

Ook particulieren kiezen steeds vaker voor een alarminstallatie aangevuld met camerabewaking. Bewakingscamera’s staan u toe een oogje in het zeil te houden op uw tuin, toegangsdeuren, opritten … Camerabewaking helpt u niet alleen te achterhalen wat er is gebeurd, maar werkt ook als afschrikmiddel voor inbrekers.

Lees meer >>

1076192

Brandbeveiliging

De gevolgen van brand zijn vaak niet te overzien. De kans op brand kunnen we niet helemaal uitsluiten. Maar snelle detectie helpt u wel de schade te beperken en nog belangrijker: mensenlevens te redden. Allseccon zorgt voor de juiste branddetector op de juiste plaats.

Lees meer >>

2737095

Videofonie

Videofonie kan zorgen voor een extra veilig gevoel. U kan makkelijk zien wie komt aanbellen, beelden opslaan van bezoekers of de toegang van op afstand openen en sluiten. Er zijn tal van mogelijkheden, u beslist wat u verkiest.

Lees meer >>

Ontdek onze merken

Logo_allseccon

Laat ons uw veiligheid verzorgen

Zoekt u een beveiligingssysteem dat alles beschermt wat belangrijk voor u is? Dat is precies wat Allseccon voor u doet: uw woning optimaal beveiligen tegen inbraak, diefstal en brand.

Vraag een gratis veiligheidsanalyse aan

Na afspraak komen onze experten bij jou langs en maken een gratis veiligheidsanalyse op maat van jouw woning.

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Toestemming(Vereist)