Allseccon Projectmanagement

Over Allseccon

GEBETEN DOOR BEVEILIGING

Wim Buyl begon in 1992 aan zijn loopbaan in de beveiligingssector bij Securitas. Hij bouwde een uitgebreide ervaring op als operations manager om in 2008 een meer commerciële richting in te slaan. Als sales manager major accounts Benelux evolueerde hij naar consulting en strategie. De basis voor het starten van een eigen zaak werd gelegd …

 

SECURITY SERVICE VOOR BEDRIJVEN

Vandaag staat Wim aan het hoofd van ALLSECCON. Een nationale speler op het vlak van beveiligingsdiensten voor bedrijven. ALLSECCON staat voor security service in de breedste mogelijke zin: alarm center management, project management, risk management planning, electronic security solutions, security audits, personal protection alarm, gps transport en meer.

 

MAATOPLOSSINGEN VOOR DE KLANT

Centraal staat het ontwikkelen van maatoplossingen voor bedrijven. Dat gaat van kant-en-klare installatiekit tot uitgebreide modules voor specifieke omgevingen. Door zo gepersonaliseerd te werken, creëren we een 100% veiligheidsgevoel voor al onze klanten. Detecteren we in opbouwprocessen opportuniteiten, dan laten we deze nooit onbenut. Getuige hiervan onze eigen productonwikkeling.

Maak een vrijblijvende afspraak met Wim Buyl via info@allseccon.eu. We komen graag bij u langs om onze security services aan u voor te stellen en direct in te spelen op uw verwachtingen.