Allseccon Werfbeveiliging

ONZE DIENSTEN

Security services in de breedste zin van het woord. Dat betekent dat we een zeer brede waaier van diensten aanbieden die we hier graag aan u voorstellen.

SECURITY AUDITS

Voelt u de nood om uw bedrijfsgebouwen beter te beveiligen? Dan zitten we graag samen met u rond de tafel om de verschillende mogelijkheden te analyseren. We doorlopen met u elk detail dat bijdraagt tot een betere beveiliging.

SECURITY MANAGEMENT

Security management staat voor het beheer van uw security-beleid. Volledig door ons afgehandeld of in een samenwerkingsformule waar u zich het best bij voelt. Maar altijd met als doel een optimale beveiliging van uw bedrijfsomgeving.

 

ONTWIKKELING RISICOBEHEERSPLANNEN

Het beheren van veiligheidsrisico’s vergt strategie en planning. U hebt ongetwijfeld welomschreven ideeën over de aanpak hiervan. Ervaring leert dat de implementatie van deze ideeën niet altijd evident is. Hier speelt onze uitgebreide ervaring als absolute meerwaarde.

PROJECT MANAGEMENT

Hebt u of uw security departement een project maar niet de mensen? Bij ALLSECCON staan we klaar om uw project na samenspraak én met wekelijkse update in goede banen te leiden. We gaan rond de tafel zitten, bespreken uw vragen en verwachtingen én stellen kort daarna een concrete aanpak op maat voor.

INTERIM MANAGEMENT

Wilt u uw veiligheid ter plekke laten managen door professionals? Dat kan. We gaan daarbij altijd onopvallend maar uiterst secuur te werk. Met gedetailleerde rapportering en oog voor detail. Ook op het vlak van interim management geeft onze ervaring de doorslag.

CONCEPTIE CCTV-INSTALLATIES

Closed Circuit Television-installaties winnen aan populariteit en zullen dat blijven doen in de toekomst. Als ondernemer wilt u vaak zelf visueel kunnen vaststellen hoe het met de veiligheid van uw winkelpand of bedrijfsgebouw gesteld is. Wij bieden ook oplossingen via integratie in uw bestaande computersystemen. Ook hier kan ons ontwerp dienen als basis voor een vergelijkende prijs/kwaliteit-studie.

Werfbeveiliging

Wij beveiligen je werf met draadloze detectie oplossingen. Het voordeel van deze oplossing: gemakkelijk te demonteren en terug op te bouwen op de volgende werf.